Evoluent-pystyhiiri VMC langaton

Evoluent – maailman ensimmäinen ja alkuperäinen kättelyotehiiri

Uusi muotoilu on jopa entistä rentouttavampi ja sopii käteen entistäkin paremmin. Suurempi kieleke pikkusormelle vähentää sormen ja pöytätason välistä kitkaa.

Kursorin nopeus on helposti muutettavissa hiiren sivulla sijaitsevilla painikkeilla ilman, että otetta tarvitsee irrottaa hiirestä.

Logo on puhtaasti koristeellinen. Valo palaa lyhyesti hiiren käynnistyessä  ja kursorinopeutta muutettaessa.

Hiiren yläosaan sijoitetut LED-valot näyttävät valitun kursorinopeuden.

Evoluent Mouse Manager -apuohjelma mahdollistaa hiiren viiden painikkeen ohjelmoimisen helpossa ja intuitiivisessa käyttöliittymässä, ks. (englanniksi).

2.4GHz:n taajuudella toimiva vastaanotin on niin pieni, että sitä ei vahingossa kolhaise kannettavan kyljessä.

​​​Ergonomiset edut

  • Evoluent-pystyhiirtä käyttämällä vältetään kyynärvarren kiertyminen. Hiiren käyttö tapahtuu käsi luonnollisessa kättelyasennossa.

  • Muoto on suunniteltu mukavuudesta tinkimättä siten, että sormilla on helppo yltää ohjelmoitaviin painikkeisiin. Painikkeiden käyttö onnistuu sormia koukistelematta.

 

University of California at Berkeley'n hyväksymä hiiri

Vuonna 2007 joukko asiantuntijoita, heidän joukossaan lääkäreitä, fysioterapeutteja ja ergonomia-asiantuntijoita arvioi Evoluent-pystyhiiren VM2 (aiempi malli samalla konseptilla). Sen todettiin edistävän neutraalia ranteen ja kyynärvarren asentoa. Lisäksi se todettiin mukavaksi käyttää ja helpoksi omaksua. Se oli ainoa pystyhiiri, joka hyväksyttiin silloin henkilöstön käyttöön ja myytäväksi Berkeleyn yliopiston kampuskaupassa.

* Nämä lausunnot pätevät joihinkin Evoluent-pystyhiirien entisiin ja nykyisiin käyttäjiin, mutta koska kaikki ovat yksilöllisiä, Evoluent ei esitä väitteitä siitä että Evoluent-pystyhiiri ennaltaehkäisee, parantaa tai lieventää mitään lääketieteellistä tilaa, sairautta, vammaa, kipua tai vaivaa kaikilla käyttäjillä.

 

Evoluent sopii kumiallergisille Kumiallergiset ihmiset voivat käyttää Evoluent-hiiriä riskittä, sillä niissä ei ole lateksia tai kumia. Esimerkiksi vierityspainike on silikonia.

 

Takuu

Evoluent-hiirillä on kahden vuoden takuu.

Yhteensopivuus

Pakkauksessa on latauslinkki ohjelmaan, jonka avulla painikkeiden toimintoja voidaan muokata käyttäjän mieltymysten mukaan. Ohjelma ei ole välttämätön, perustoiminnot toimivat myös ilman sitä.

Windows

  • Sisältää ohjelman lisäpainikkeiden ohjelmointia varten seuraaville Windows-versioille: XP, Vista, 7, 8, 10.


Mac

  • Sisältää ohjelman lisäpainikkeiden ohjelmointia varten.


Linux

  • Perustoiminnot ilman ohjelmaa. Kolmansien osapuolten ajureita saatavilla joillekin Linux-versioille.

Tuotekoodit

11043 Evoluent VMCRW, oikeakätinen, langaton, kokomusta