Evoluent Vertical Mouse VM4 Bluetooth Mac

Evoluent - maailman ensimmäinen ja alkuperäinen kättelyotehiiri  

Muoto on suunniteltu mukavuudesta tinkimättä siten, että sormilla on helppo yltää ohjelmoitaviin painikkeisiin. Painikkeiden käyttö onnistuu sormia koukistelematta.

Peukalontuen muotoilua on parannettu edellisistä malleista entistäkin mukavammaksi.

Erikoispitkä kieleke hiiren alalaidassa estää pikkusormea hankaamasta pöytää vasten.

Uusi alempi peukalopainike parantaa toiminnallisuutta hiiren mukana tulevan ajurin kanssa käytettynä.

Kursorin nopeus on helposti muutettavissa hiiren sivulla sijaitsevilla painikkeilla ilman, että otetta tarvitsee irrottaa hiirestä.

Hiiren yläosaan sijoitetut LED-valot näyttävät kromatun peukalontuen läpi valitun kursori- nopeuden seuraavista vaihtoehdoista: erittäin hidas (XL), hidas (LO), keskinopea (MD) ja nopea (HI).

Evoluent Mouse Manager for Mac tarjoaa laajaa mutta helppokäyttöistä kuuden painikkeen toiminnallisuutta yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän avulla ks. (englanniksi).

Ergonomiset edut

Estää kyynärvarren kiertämistä suoden mukavuutta ja terveyttä*

Patentoitu muoto tukee kättäsi pystyasennossa neutraalissa asennossa, mikä tavallisesti estää kyynärvarren kiertämistä. Monet käyttäjät, kuten esimerkiksi lääkärit, ergonomit ja fysioterapeutit sanoivat Evoluent VerticalMouse -hiiren tarjoavan erinomaisen mukavuuden ja jopa helpottavan ranteessa tuntuvaa kipua.*

 

University of California at Berkeleyn hyväksymä hiiri

Vuonna 2007 joukko asiantuntijoita, heidän joukossaan lääkäreitä, fysioterapeutteja ja ergonomia-asiantuntijoita arvioi Evoluent-pystyhiiren VM2 (aiempi malli samalla konseptilla). Sen todettiin edistävän neutraalia ranteen ja kyynärvarren asentoa. Lisäksi se todettiin mukavaksi käyttää ja helpoksi omaksua. Se oli ainoa pystyhiiri, joka hyväksyttiin silloin henkilöstön käyttöön ja myytäväksi Berkleyn yliopiston kampuskaupassa..


* Nämä lausunnot pätevät joihinkin Evoluent-pystyhiirien entisiin ja nykyisiin käyttäjiin, mutta koska kaikki ovat yksilöllisiä, Evoluent ei esitä väitteitä siitä että Evoluent-pystyhiiri ennaltaehkäisee, parantaa tai lieventää mitään lääketieteellistä tilaa, sairautta, vammaa, kipua tai vaivaa kaikilla käyttäjillä.


Evoluent sopii kumiallergikoille 

Kumiallergiset ihmiset voivat käyttää Evoluent-hiiriä riskittä, sillä niissä ei ole lateksia tai kumia. Esimerkiksi vierityspainike on silikonia.

Takuu

Evoluent-hiirillä on kahden vuoden takuu. 

Yhteensopivuus

  • Mac

    • Bluetooth-liitettävyys

    • Sisältää Mac OS X-ajurin kuuden näppäimen ohjelmointiin. Laiteohjainta ei tarvita. VerticalMouse 4 -hiirellä on vielä perustoiminnot ilman laiteohjainta

  • Windows

    • Yhteensopivuus riippuvainen tietokoneen mallista ja sen Bluetooth-valmiuksista

Asennusohjeet

1. Ennen Evoluent VerticalMouse -hiiren liittämistä, siirry Sovellukset-kansioon, jossa voit etsiä ja poistaa kaikki nykyiset Evoluent Mouse Manager ja muut hiiren ohjelmistot, paitsi kosketuslevyajureita, ohjelmistokonfliktien välttämiseksi.

2. Siirry järjestelmäasetuksiin, Bluetoothiin ja valitse Asetukset - Uusi laite tai napsauta plusmerkkiä + lisätäksesi hiiren. Liu'uta virtakytkintä VerticalMouse -hiiren alaosassa vihreään asentoon tai aseta se pois päältä tai päälle yhteyden luomiseksi.

3.Paina osoittimen nopeus-näppäintä hiiren sivulla, jotta kahdesta kolmeen merkkivaloa syttyvät optimaalisen osoittimen nopeuden saavuttamiseksi.

4. Hiiressä on oletusarvoiset toiminnot ilman ajuria. Evoluent Mouse Manager for Mac voidaan asentaa painikkeiden ohjelmointiin ja osoittimen nopeuden säätämiseen. Lataa Evoluent Mouse Manager Macille 

5. Sen jälkeen kun laiteohjain on asennettu, näppäintoimintoja voidaan muuttaa napsauttamalla E-kuvaketta järjestelmäasetuksissa, Evoluent Mouse Manager for Mac -ohjelman avaamiseksi. Laiteohjain voidaan poistaa menemällä Sovellukset-kansioon, Evoluent kansioon ja napsauttamalla Poista asennus.

6. Vaihda AA-paristo, kun peukalotuen punainen valo vilkkuu tai kun osoitin ei toimi.

Tuotekoodi

11040 Evoluent VM4RB, Bluetooth Mac, valkoinen