Evoluent-pystyhiiri VM Standard

Evoluent - maailman ensimmäinen ja alkuperäinen kättelyotehiiri

Ei tarvetta ajurille. Toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä jotka tukevat USB-hiiriä.

Syvennys hiiren alalaidassa estää alinta sormea hankautumasta pöytää vasten ja tarjoaa paremman otteen hiiren nostamista varten.

Peukalotuki on sijoitettu tukemaan peukaloa sopivalla korkeudella.

Ergonomiset edut

  • Evoluent-pystyhiirtä käyttämällä vältetään kyynärvarren kiertyminen. Hiiren käyttö tapahtuu käsi luonnollisessa kättelyasennossa.

  • Muoto on suunniteltu mukavuudesta tinkimättä siten, että sormilla on helppo yltää ohjelmoitaviin painikkeisiin. Painikkeiden käyttö onnistuu sormia koukistelematta.

Vuonna 2007 joukko asiantuntijoita, heidän joukossaan lääkäreitä, fysioterapeutteja ja ergonomia-asiantuntijoita arvioi Evoluent-pystyhiiren VM2 (aiempi malli samalla konseptilla). Sen todettiin edistävän neutraalia ranteen ja kyynärvarren asentoa. Lisäksi se todettiin mukavaksi käyttää ja helpoksi omaksua. Se oli ainoa pystyhiiri, joka hyväksyttiin silloin henkilöstön käyttöön ja myytäväksi Berkeleyn yliopiston kampuskaupassa.

* Nämä lausunnot pätevät joihinkin Evoluent-pystyhiirien entisiin ja nykyisiin käyttäjiin, mutta koska kaikki ovat yksilöllisiä, Evoluent ei esitä väitteitä siitä että Evoluent-pystyhiiri ennaltaehkäisee, parantaa tai lieventää mitään lääketieteellistä tilaa, sairautta, vammaa, kipua tai vaivaa kaikilla käyttäjillä.

Evoluent sopii kumiallergisille

Kumiallergiset ihmiset voivat käyttää Evoluent-hiiriä riskittä, sillä niissä ei ole lateksia tai kumia. Esimerkiksi vierityspainike on silikonia. 

Takuu

Evoluent-hiirillä on kahden vuoden takuu.

Kolmen painikkeen toiminnot ovat vasen painike, keskipainike sekä oikea painike. Vieritysrulla toimii keskipainikkeena.

Kiinteäresoluutioinen sensori seuraa nopeasti ja tarkasti hiiren liikkeitä. Resoluutio 1500 DPI.

Toimii kaikilla käyttöjärjestelmillä, jotka tukevat USB-hiiriä. Ei tarvetta erilliselle ajurille.

Yhteensopivuus

Ei tarvetta ajurille. Toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä jotka tukevat USB-hiiriä.

Tuotekoodi

11031 Evoluent VMSR, oikeakätinen, standardi