Kannettavan tietokoneen teline FoldineX

Erittäin pieneen tilaan kokoontaittuva ja erinomaisen tyylikäs teline

6 korkeutta ja katselukulmaa valittavissa

On ergonomisesti suositeltavaa silloin kun mahdollista laittaa kannettava telineeseen, sijoittaa se kauemmaksi eteenpäin pöydällä ja käyttää erillistä näppäimistöä lähempänä käyttäjää.

Liukumista estävät silikonipehmikkeet pitävät kannettavan paremmin paikoillaan, suojaavat kannettavaa naarmuilta ja estävät FoldineXia naarmuttamasta pöytää

Ergonomiset edut

Kannettavan tietokoneen käyttäjiin kohdistuu terveysriski sen vuoksi, että näyttö ja näppäimistö ovat niin lähekkäin, kiinni toisissaan. Näppäimistöön ylettymiseksi tietokone pidetään käyttäjän lähellä, jolloin näyttö on niin lähellä, että käyttäjä kyyristyy luonnostaan näyttöä katsoessaan. Epäterveellisen kyyristymisen välttämiseksi on ergonomisesti suositeltavaa silloin kun mahdollista sijoittaa kannettava kauemmaksi eteenpäin pöydällä ja käyttää erillistä näppäimistöä lähempänä käyttäjää.

 • FoldineXia käyttämällä saadaan näyttö korkeammalle, jolloin käyttäjä istuu todennäköisemmin luonnostaan paremmassa asennossa selkä suorana. 
   

 • Erillisen näppäimistön käyttäminen mahdollistaa FoldineXin sijoittamisen ergonomisesti ihanteelliseen paikkaan, näppäimistön ja näytön väliin. Tällöin silmät liikkuvat suoralla linjalla näppäimistö – FoldineX - näyttö ja vältetään haitallisia pään sivuttaisliikkeitä. Nämä sivuttaisliikkeet voivat aiheuttaa niskan kipeytymisen ja silmien väsymisen.
   

 • Keveytensä (236 g) vuoksi FoldineXia on erittäin helppo käsitellä ja kuljettaa mukana.

Muut edut

 • FoldineX tukee kannettavaa tietokonetta paremmin ja on vakaampi kuin kolmijalkaiset telineet
   

 • Liukumista estävät silikonipehmikkeet pitävät kannettavan paremmin paikoillaan, suojaavat kannettavaa naarmuilta ja estävät FoldineXia naarmuttamasta pöytää
   

 • Ainutlaatuinen avoin X-mallinen muotoilu sallii vapaan ilmankierron ja  tehokkaan lämmönhaihdutuksen. Näin kannettava ei pääse ylikuumenemaan.

 • 6 eri korkeutta ja katselukulmaa valittavissa

 • FoldineX taittuu erittäin pieneen tilaan (4,3cm x 24cm x 1,5/2cm) ja on helppo kuljettaa matkoilla

 • Kangaspussi estää FoldineXia naarmuttamasta muita samassa laukussa olevia esineitä

 • Alumiinilejeerinki tekee FoldineXista erittäin tyylikkään

Vinkkejä

Tuote toimii erittäin hyvin myös tablettitietokoneiden, kirjojen, konseptien ja sähkökirjan lukulaitteiden telineenä. Katso vastaavat sivut.

Tekniset tiedot

Mitat                        Kokoontaitettuna     4.3 x 24 x 1.5/2 cm
                                Käytössä                 max leveys 16.5 cm                                                                                    korkeudet 5.3 - 14 cm

Paino                        236 g

Maksimikuormitus    15 kg

Materiaali                 Alumiinilejeerinki, liukumattomat silikonipehmikkeet

Pussi                        Kangasta

Tuotekoodi

13107 Kannettavan tietokoneen teline FoldineX

FoldineX taittuu erittäin pieneen tilaan (4,3 x 24 x 1,5/2 cm) ja on helppo kuljettaa matkoilla. Kankainen säilytyspussi estää FoldineXia naarmuttamasta muita samassa laukussa olevia esineitä.

Erittäin ohut kokoontaitettuna (1,5 cm)

Maksimikuormitus 15 kg.