Yritys

Offirex Oy

Tärkein tuotealue ergonomiatuotteet

Offirexin tuotevalikoima koostuu pääosin tietokonetyöskentelyyn tarkoitetuista ergonomiatuotteista. Lisäksi Offirexilla on myös joitakin muita tietokonetyöskentelyyn soveltuvia tuotteita. Tuotteet on kehitetty omaan tuotantoon tai yhteistyössä ulkomaisten partnereiden kanssa. Olemme mm. Evoluentin virallinen jakelija Euroopassa.

Tunnemme monipuolisesti ergonomiavaatimukset

Koska suurin osa myynnistämme menee ulkomaisille asiakkaille, tunnemme ergonomiakäytännöt monipuolisesti ja miten ne joskus eroavat maasta toiseen. Tuotteemme ovat ergonomisesti sopivia riippumatta näistä koulukuntaeroista.

Useat tuotteet samalta toimittajalta

Tavoitteenamme on tarjota mahdollisimman moneen käyttötarkoitukseen tuotteita, joita tietokonetyöskentelyssä tarvitaan. Tiettyyn käyttötarkoitukseen meillä saattaa olla vain yksi tai muutama tuote, mutta ne on huolella valittu tuoteryhmänsä parhaimmistona. Eri tuotteiden saaminen yhdeltä toimittajalta merkitsee sitä, että yhteistyö Offirexin kanssa on jälleenmyyjille helppoa, kannattavaa ja aikaa säästävää.

Innovatiivisia tuotteita

Tavoitteenamme on, että tuotteissamme olisi aina jotakin innovatiivista ja erikoista. Usein näiden erityisominaisuuksien todentaminen pelkästään kuvasta ja tekstistä on vaikeaa. Sen tähden tuotteiden henkilökohtainen esittely tai testikäyttö on suositeltavaa.


Yritystunnus 2405599-7
ALV-tunnus. FI24055997